Steunzolen op maat

Als u regelmatig last heeft van pijnlijke voeten of last krijgt van uw rug, kan het dragen van steunzolen op maat een oplossing bieden. Steunzolen op maat worden gebruikt om de voet te ondersteunen. Daarnaast kan het voetpijn verminderen. Bij Fysiotherapie van Campenhout hebben wij speciale inlegzooltjes in uw maat.

 

Hoe werken de steunzolen op maat?

Met behulp van het Voxelcare-systeem maken wij een 3d-scan van uw voeten. De zooltjes worden ontworpen middels speciale software zodat ze precies op maat zijn. De steunzolen op maat worden daarna naar u thuis opgestuurd. De steunzolen kunnen uw voeten ondersteunen, stabiliseren of corrigeren. Ook kunnen ze pijnlijke drukplekken ontlasten. Heeft u een beenlengteverschil? Ook dan kunnen onze inlegzooltjes op maat goed helpen tegen de pijnklachten.

Op maat gemaakte voetzooltjes in Rotterdam

Op maat gemaakte voetzooltjes in Rotterdam bij Fysiotherapie van Campenhout

Voordelen van onze steunzolen op maat

Onze steunzolen op maat bieden veel voordelen, waaronder het verminderen van voetpijn en het verbeteren van de houding. Een kort overzicht van de voordelen van onze steunzolen op maat:

  • vermindert voetpijn, kniepijn, heuppijn en rugpijn
  • verbetert de houding van de romp
  • verbetert de bloedcirculatie
  • vermindert de druk op uw voeten
  • geeft meer stabiliteit aan uw voeten
  • de voetzooltjes worden thuis opgestuurd

 

Soorten steunzooltjes

Er zijn verschillende soorten voetzooltjes bij ons beschikbaar. Zo hebben wij steunzooltjes voor platvoeten of voeten met een hoogstand. Daarnaast hebben wij ook zooltjes voor het sporten of voor dagelijks gebruik. De steunzooltjes voor platvoeten bieden ondersteuning aan de voetboog, terwijl zooltjes voor een hoogstand van de voet de druk verminderen op de bal van de voet. Voetzooltjes voor het sporten verlagen de druk op de voeten tijdens het sporten. De zooltjes voor sporten verlagen de druk op uw voeten tijdens sporten. Steunzooltjes voor dagelijks gebruik kunnen helpen om de houding te verbeteren en de voetpijn te verminderen.

 

Vergoeding steunzolen op maat

Veel zorgverzekeraars vergoeden uw voetzooltjes 100% als u een aanvullende verzekering heeft. Uw fysiotherapeut kan u goed adviseren in de vergoeding voor de voetzooltjes.

 

Voetzooltjes Prins Alexanderpolder

Bij onze twee locaties in Prins Alexanderpolder kunt u voetzooltjes laten aanmeten. Wilt u van uw pijnlijke voeten af of wilt u minder rugpijn? Of misschien wilt u wel uw houding verbeteren? Bij de locatie op de Stalpaertstraat en de locatie op Alexanderhof kunt u speciale steunzolen op maat laten aanmeten. De zooltjes worden in veel gevallen 100% vergoed. Bel 06-17297586 of 010-4564943 of vul het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar behandelingen

  • Klachten leren voorkomen
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij hanteren geen wachtlijst

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.