Behandelingen

De fysiotherapeut behandelt klachten aan het bewegingsapparaat zoals spier- pees en gewrichtsklachten. Om deze klachten zo effectief mogelijk te behandelen kan hij kiezen uit verschillende specialisaties en behandeltechnieken. Per klacht zal gekeken worden welke specialisatie en/of behandeltechnieken gebruikt zullen worden om de behandeling zo effectief mogelijk te maken.

Behandeling kaakfysiotherapie

Kaakfysiotherapie

Kaakproblemen kunnen erg vervelend zijn en het dagelijks functioneren flink belemmeren. Denk bijvoorbeeld aan tandenknarsen of kaak- en hoofdpijn doordat je kaken niet goed werken. Als je eenmaal kaakpijn voelt, is het moeilijk om de kaken te ontspannen. Het is dan ook raadzaam om bij kaakklachten op tijd aan de bel te trekken. Een kaakfysiotherapeut…

Lees verder >

Fysiotherapie

Hierbij behandelen we klachten aan spieren, pezen en gewrichten. Hiervoor gebruiken we o.a. technieken als massage, mobilisaties en oefentherapie.

Lees verder >

Manuele therapie

Door middel van manipulaties en mobilisatie, maar ook oefentherapie behandelen we problemen van het bewegingsapparaat (m.n. gewrichten en de wervelkolom).

Lees verder >

Dry Needling

Bij Dry Needling wordt spierspanning behandeld met een acupunctuurnaald. Dry Needling is met name geschikt voor (langdurige) spierproblematiek.

Lees verder >

Begeleiding na operaties

Na een operatie begeleiden wij u in het herstel. Wij kijken hoe het herstel verloopt en wanneer nodig daadkrachtig behandelen.

Lees verder >

Medical Taping

Medical Taping is een methode waarbij elastische tape (CureTape) gebruikt wordt om spieren in hun functie te ondersteunen.

Lees verder >

Sportfysiotherapie

Voor het herstel van sportblessures is een sport specifieke behandeling noodzakelijk. Wij maken daarom samen met u een persoonlijk herstelprogramma.

Lees verder >

Individuele trainingstherapie

Training is van belang voor herstel en het voorkomen van klachten in de toekomst. Wij maken een persoonlijk trainingsschema en gaan daarmee 1 op 1 aan de slag.

Lees verder >
  • Klachten leren voorkomen
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij hanteren geen wachtlijst

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.