Actueel

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van recent nieuws wat voor u als cliënt van Fysiotherapie van Campenhout van belang zou kunnen zijn. Dit kunnen personeelsveranderingen zijn, artikelen die van waarde voor u kunnen zijn, nieuwe informatie omtrent zorgverzekeringen etc.

Onze stagiair Max Kranendonk

Per 06 september 2022 hebben wij weer een nieuwe stagiair. Het kan zijn dat Max bij uw behandeling aanwezig is of delen van uw behandeling uitvoert. U kunt ten alle tijden aangeven dat u het niet prettig vindt als hij bij de behandeling aanwezig is. Hieronder stelt Max zich voor: Ik ben Max Kranendonk, 19…

Lees verder >

Fysiotherapeut of manueeltherapeut gezocht! Wie komt ons gezellige team versterken?!

Ben jij een enthousiaste Fysiotherapeut of Manueeltherapeut met interesse in manuele therapie en/of dry needling? Dan zijn wij opzoek naar jou! Fysiotherapie van Campenhout is een hands-on praktijk die gespecialiseerd is in manuele therapie en dry needling. Om de cliënt zo goed mogelijk te laten herstellen van de klacht vragen wij ook zeker de verantwoordelijkheid…

Lees verder >

Opleidingspraktijk

Per september 2021 begeleiden wij bij Fysiotherapie van Campenhout weer stagiaires vanuit de Hogeschool Rotterdam. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de nieuwe lichting fysiotherapeuten goed geschoold en begeleid wordt, zodat wanneer zij het werkveld betreden, dit sterke fysiotherapeuten zullen zijn.

Lees verder >

Per 28 juni 2021 geen mondkapjesplicht meer

Vanaf 28 juni 2021 is de mondkapjesplicht bij ons in de praktijk komen te vervallen. Hiermee volgen wij het advies van ons genootschap (KNGF) en het RIVM. Mocht u toch een mondkapje willen dragen dan mag dat natuurlijk altijd. Wanneer u het fijner vind als wij ook een mondkapje dragen tijdens de behandeling, dan kunt…

Lees verder >

In 2021 hebben we bij Fysiotherapie van Campenhout weer contracten met alle Zorgverzekeraars.

Vanaf 1 januari 2021 hebben we bij Fysiotherapie van Campenhout weer contracten met alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat wanneer u verzekerd bent voor Fysiotherapie u met elke verzekering bij ons terecht kunt.

Lees verder >

Nieuwe Corona Update

Vanaf 05 oktober 2020 vragen wij u om een Mondkapje te dragen wanneer u de praktijk betreedt

Lees verder >

Artrose: niks aan te doen?

Artrose is één van de meest voorkomende klachten in Nederland en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Over artrose bestaat vaak de misvatting dat hier niets aan te doen is. Echter is uit onderzoek en behandeling bewezen dat een actieve levensopvatting en fysiotherapeutische behandelingen de klachten kan doen verminderen en operaties kan voorkomen.

Lees verder >

Corona update

Vanaf 04 mei zijn wij weer geopend voor fysiotherapeutische zorg. Dit gaat echter wel gepaard met meerdere voorzorgsmaatregelen welke u hier kunt teruglezen.

Lees verder >

Nieuwe collega Pieter Kodde

Per 1 april 2020 hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen, Pieter Kodde. Hier kunt u alvast kennis met hem maken.

Lees verder >

Positieve effecten Fysiotherapie op Heup- en Knieartrose

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie heeft samen met de Landelijke Data Fysiotherapie een onderzoek gedaan naar de effecten van fysiotherapie bij heup- en knieartrose. De resultaten zijn zeer positief en deze hebben ze verwerkt in een artikel wat u hier kunt lezen.

Lees verder >
  • Klachten leren voorkomen
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij hanteren geen wachtlijst

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.