Actueel

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van recent nieuws wat voor u als cliënt van Fysiotherapie van Campenhout van belang zou kunnen zijn. Dit kunnen personeelsveranderingen zijn, artikelen die van waarde voor u kunnen zijn, nieuwe informatie omtrent zorgverzekeringen etc.

Tweede locatie bij het Alexanderhof

Vanaf maart 2024 openen wij een tweede locatie, bij Optisport het Alexanderhof, in de wijk Prinsenland in Rotterdam.

Lees verder >

Arjan stelt zich aan u voor

Per 01 mei 2023 is onze nieuwe collega Arjan van der Meijden in dienst. Graag stelt hij zich aan u voor

Lees verder >

Onze stagiair Max Kranendonk

Per 06 september 2022 hebben wij weer een nieuwe stagiair. Het kan zijn dat Max bij uw behandeling aanwezig is of delen van uw behandeling uitvoert. U kunt ten alle tijden aangeven dat u het niet prettig vindt als hij bij de behandeling aanwezig is. Hieronder stelt Max zich voor: Ik ben Max Kranendonk, 19…

Lees verder >

Fysiotherapeut of manueeltherapeut gezocht! Wie komt ons gezellige team versterken?!

Ben jij een enthousiaste Fysiotherapeut of Manueeltherapeut met interesse in manuele therapie en/of dry needling? Dan zijn wij opzoek naar jou! Fysiotherapie van Campenhout is een hands-on praktijk die gespecialiseerd is in manuele therapie en dry needling. Om de cliënt zo goed mogelijk te laten herstellen van de klacht vragen wij ook zeker de verantwoordelijkheid…

Lees verder >

Opleidingspraktijk

Per september 2021 begeleiden wij bij Fysiotherapie van Campenhout weer stagiaires vanuit de Hogeschool Rotterdam. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de nieuwe lichting fysiotherapeuten goed geschoold en begeleid wordt, zodat wanneer zij het werkveld betreden, dit sterke fysiotherapeuten zullen zijn.

Lees verder >

Per 28 juni 2021 geen mondkapjesplicht meer

Vanaf 28 juni 2021 is de mondkapjesplicht bij ons in de praktijk komen te vervallen. Hiermee volgen wij het advies van ons genootschap (KNGF) en het RIVM. Mocht u toch een mondkapje willen dragen dan mag dat natuurlijk altijd. Wanneer u het fijner vind als wij ook een mondkapje dragen tijdens de behandeling, dan kunt…

Lees verder >

In 2021 hebben we bij Fysiotherapie van Campenhout weer contracten met alle Zorgverzekeraars.

Vanaf 1 januari 2021 hebben we bij Fysiotherapie van Campenhout weer contracten met alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat wanneer u verzekerd bent voor Fysiotherapie u met elke verzekering bij ons terecht kunt.

Lees verder >

Nieuwe Corona Update

Vanaf 05 oktober 2020 vragen wij u om een Mondkapje te dragen wanneer u de praktijk betreedt

Lees verder >

Artrose: niks aan te doen?

Artrose is één van de meest voorkomende klachten in Nederland en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Over artrose bestaat vaak de misvatting dat hier niets aan te doen is. Echter is uit onderzoek en behandeling bewezen dat een actieve levensopvatting en fysiotherapeutische behandelingen de klachten kan doen verminderen en operaties kan voorkomen.

Lees verder >

Corona update

Vanaf 04 mei zijn wij weer geopend voor fysiotherapeutische zorg. Dit gaat echter wel gepaard met meerdere voorzorgsmaatregelen welke u hier kunt teruglezen.

Lees verder >
  • Klachten leren voorkomen
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij hanteren geen wachtlijst

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.