Over de praktijk

Fysiotherapie van Campenhout is al ruim 30 jaar een begrip in Rotterdam. Wij werken samen met de cliënt om tot de oorzaak van het probleem te komen en dit samen op te lossen. Altijd met persoonlijke begeleiding en luisterend naar de wensen en vragen van de cliënt.

Fysiotherapeuten

René van Campenhout

Heeft de praktijk gestart in 1986. Gespecialiseerd in orthopedische aandoeningen (klachten aan het bewegingsapparaat) en Dry Needling. Inmiddels is René met pensioen, maar blijft hij als waarnemer verbonden met de praktijk.

Bart Bosma

Eigenaar van de praktijk. Daarnaast fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut. Gespecialiseerd in rug- en nekklachten, sport gerelateerde blessures en Dry Needling. Tevens is Bart aangesloten bij het rugnetwerk Rotterdam.

Pieter Kodde

Fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut. Pieter is gespecialiseerd in schouderklachten, medische fitness en Dry Needling.

Arjan van der Meijden

Fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Tevens bezig met de studie tot manueel therapeut. Gespecialiseerd in het musculoskeletale domein, met name geïnteresseerd in schouder, rug en nek problematiek maar is met name een echte allrounder.

Over de praktijk

Gelegen in de wijk ’t Lage Land is René van Campenhout de praktijk gestart in 1986. De praktijk hanteert nog steeds dezelfde handelswijze als waarmee hij gestart is en door vele cliënten zo gewaardeerd. Namelijk 1 op 1 begeleiding, tijd nemen voor en luisteren naar de cliënt, snelle behandeling, geen wachttijden, de oorzaken van het probleem aanpakken en niet de gevolgen en proberen toekomstige problemen te voorkomen.

Fysiotherapie van Campenhout is een kleinschalige praktijk. De praktijk bestaat uit 2 behandelkamers en 1 oefenzaal. Verder een wachtkamer, personeelsruimte en toilet. Doordat de praktijk kleinschalig is kennen de therapeuten de patiënten goed en geeft het een vertrouwd gevoel. Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon met zijn eigen verhalen.

  • Klachten leren voorkomen
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij hanteren geen wachtlijst

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.