Inlegzolen op maat

Een inlegzool op maat zijn zooltjes die perfect zijn voor uw voeten én uw schoeisel. De zooltjes draagt u in uw schoenen waarbij u eerst uw zolen eruit haalt. U kunt de inlegzolen op maat dragen als u last heeft van uw voeten, enkels, knieën of rug. De kans is aanwezig dat uw klachten veroorzaakt worden door een verkeerde houding, een scheefstand van het bekken of een overbelasting door een verkeerde stand van uw voeten.

Inlegzooltje op maat

Een inlegzooltje op maat kan de voetenstand corrigeren om klachten te verminderen. Ook als u geen klachten heeft kunnen inlegzolen op maat uitkomst bieden. Zo kunt u de zooltjes plaatsen in schoenen die wel prachtig zijn, maar niet zo lekker lopen (zo kunt u ze toch dragen). Ook als u een lange dag moet staan, kunnen uw voeten minder vermoeid aanvoelen met zooltjes op maat.

Hoe werkt het precies?

Middels speciale software word er een 3d scan gemaakt van uw voeten. Daarmee worden uw voeten precies gemeten. Vervolgens krijgt u de steunzolen op maat thuis opgestuurd. De inlegzooltjes op maat passen precies, dus u hoeft alleen maar uw oude zooltjes eruit te halen en de nieuwe inlegzolen erin te doen.

Inlegzool op maat bij Fysiotherapie van Campenhout

Bij Fysiotherapie van Campenhout bieden wij u sinds dit jaar inlegzooltjes op maat. Deze dienst bieden wij u aan op beide locaties. De zooltjes worden in veel gevallen 100% vergoed. Bel 06-17297586 of 010-4564943 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Klachten leren voorkomen
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij hanteren geen wachtlijst

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.